Üniversitemiz ve MUFAD işbilrliği ile IV. MUHASEBE VE DENETİM STANDARTLARI ÇALIŞTAYI düzenlenecektir. (İlan metni ve Program için tıklayınız)

IV.  MUHASEBE VE DENETİM STANDARTLARI ÇALIŞTAYI

Muhasebe ve Finansman Öğretim Üyeleri Bilim ve Araştırma Derneği (MUFAD) ve Bülent Ecevit  Üniversitesi işbirliği ile 21-24 Eylül 2017 tarihleri arasında  Zonguldak’ta “IV. MUHASEBE VE DENETİM STANDARTLARI ÇALIŞTAYI” düzenlenmektedir.

Vaka analizi ve problem çözümü şeklinde iki tam gün boyunca gerçekleştirilecek olan çalıştayda, birinci gün Türkiye Muhasebe Standartları, ikinci gün Türkiye Denetim Standartları uzman hocalar rehberliğinde ele alınacak ve  Kamu Gözetimi Kurumu tarafından hazırlanan “BOBİ FRS- Büyük ve Orta Boy İşletmeler İçin Finansal Raporlama Standartları”nın KGK uzmanları tarafından sunumu gerçekleştirilecektir.  Çalıştay programı ve sosyal program ekte yer almaktadır.

Siz değerli katılımcıları aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.

YER: EMİRGAN OTEL- ZONGULDAK

“Çalıştay Katılımcısı”  özel notu ile ödemelerinizi doğrudan otele ait telefon numarasından yaptırabilirsiniz.  Kayıt için MUFAD web sayfasından ulaşabileceğiniz(ekte de yer almaktadır) ‘Kayıt formunun’ doldurularak,  ‘Otele Ödemeye İlişkin Dekont’ ile birlikte aşağıdaki mail adresine gönderilmesini önemle rica ediyoruz.

MAİL ADRESİ:  mufadcalistay@gmail.com

Çalıştayımızın kayıt masasında tahsil edilecek olan katılım ücreti 30 TL olup sosyal etkinliklerimiz için siz değerli katılımcılarımızdan ayrıca ücret talep edilmeyecektir.

OTEL REZERVASYONU İRTİBAT BİLGİLERİ

Tel: 0 372 253 12 12 – 0 542 283 65 11

rezervasyon@emirganhotel.com yada

aynurkoc67@hotmail.com

Otel Müdürü: Aynur Koç

Tel: 0 541 267 67 03

MUFAD Başkanı

Prof.Dr. Ümit GÜCENME GENÇOĞLU

Uludağ Üniversitesi İ.İ.B.F.

Prof.Dr. Yasemin Köse

Bülent Ecevit Üniversitesi İ.İ.B.F.