ISL430 Girişimcilik ve Rekabet Dersi KOSGEB tarafından uygulamalı olarak verilmektedir.

KOSGEB-Üniversite işbirliği çerçevesinde Üniversitemizin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü 8. yarıyıl döneminde programda yer alan ISL430 Girişimcilik ve Rekabet dersi KOSGEB tarafından Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi olarak onaylanmıştır.
Bu dersi başarı ile tamamlayan öğrenciler KOSGEB’den Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılım Belgesi alma hakkına sahip olacaklardır. Bu belgeye sahip öğrencilerimiz, iş kurmaları durumunda KOSGEB Yeni Girişimci Desteği’ne başvuru hakkı elde etmiş olacaklardır.
KOSGEB yeni girişimci desteği hakkında daha detaylı bilgi www.kosgeb.gov.tr adresinden alınabilir.