Yrd.Doç.Dr. Mehmet Fatih Bayramoğlu, 8. İstanbul Finans Zirvesin'nde

İİBF İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Mehmet Fatih Bayramoğlu, Türkiye’nin finans alanında en önemli toplantılarından biri olan 8. İstanbul Finans Zirvesi’ne davetli konuşmacı olarak katıldı. 27-28 Eylül 2017 tarihleri arasında düzenlenen Zirvede, öğretim üyemiz “İstanbul Finans Merkezi” hakkında 20 dakikalık bir konuşma yaptı.  Açılışını Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in yaptığı, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve Kalkınma Eski Bakanı Cevdet Yılmaz’ın katılımlarının gerçekleştiği Zirvede, ayrıca iş ve kamu dünyasından birçok üst düzey yönetici iki gün boyunca görüşlerini paylaştı. Öğretim üyemizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.