“Seslerimiz Farklı Gayemiz Zonguldak”orotoryosu

Fakültemiz Siyaset Bilimi ve  Kamu Yönetimi Bölümü öğrencileri, Öğr. Gör. Kayhan KAFALI’nın koordinesinde, 04 Mayıs Cuma günü, Sezai Karakoç Kültür Merkezinde, “Elmas Kentin Türkü ve Şiirleri BEÜ’de Buluşuyor” isimli muhteşem bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte “Seslerimiz Farklı, Gayemiz Zonguldak” sloganıyla Zonguldak’ın yöresel türküleri, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün katkılarıyla orotoryo eşliğinde seslendirildi.

Zonguldak Vali Yardımcısı Nevzat Taşdan, Gökçebey Kaymakamı Ahmet Korkmaz, Zonguldak’lı şehit polis memuru Hasan Bilgin’in ailesi, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Zonguldak Gençlik Merkezi yöneticileri, akademik personel ve öğrencilerimizin katıldığı büyük bir ilgi gören etkinlik; öğrencimiz Taner Ak’ın, Zonguldak’lı şehit polis memuru Hasan Bilgin’e ithafen yazdığı şiirin okunması ile son buldu.