2018-2019 Akademik Genel Kurul

Fakültemiz 2018-2019 Akademik Genel Kurulu  7 Kasım 2018 Çarşamba günü Ahmet Zengin Konferans Salonu’nda Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı’nın katılımıyla yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Yasemin Köse; fakülte olarak başarılı bir akademik yılı geride bıraktıklarını ifade ederek, fakültenin kısa tarihçesi ile başlayan sunumunda, akademik ve idari insan kaynakları, fakülte bölümleri öğrenci sayılarındaki düşme nedenleri ve çözüm önerileri,  akademik, sosyal ve idari faaliyetler başlıkları altında fakültede yürütülen çalışmalara değindi ve bunlarla ilgili istatistiklerin yer aldığı bir sunum gerçekleştirdi.

Sunumun ardından Rektörümüz tarafından SSCI indeksinde taranan uluslararası bilimsel yayını olan öğretim üyelerimiz Doç. Dr. Mehmet Fatih Bayramoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Kâmil Demirhan, Dr. Öğr. Üyesi Aykut Şarkgüneşi ve Dr. Öğr. Üyesi Kâmil Asuman Koç Yurtkur’a “Yayın Başarı Belgeleri” takdim edildi.

Rektörümü, öğretim elemanlarının çalışma performanslarına yönelik olumlu görüşlerini belirtti. Bilimsel çalışmaların kalitesinin artırılmasına yönelik taleplerin desteklenmesi, Fakültenin lisans ve lisansüstü eğitimine katkı sağlayacak bölümlerden gelecek çalışmaların değerlendirilmesi ve üniversitenin iyileştirilmesi konularındaki her türlü çabayı değerli bulacağını ve dikkate alacağını vurguladı.

Akademik kurul toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı’nın akademik personelimizle gerçekleştirdiği soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.