Fakültemizde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü: Engelli Bireylere Yönelik Farkındalık Paneli Gerçekleştirildi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü: Engelli Bireylere Yönelik Farkındalık Paneli ZBEÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Sanem Berkün, Çalışma ve İş Kurumu Zonguldak İl Müdürü Sayın Gönül Demirsu ve Uzunmehmet Özel Eğitim ve Uygulama Okulu Müdür Yardımcısı Sayın Ayşegül Çolak'ın sunumlarıyla İİBF Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kamil Demirhan'ın moderatörlüğünde gerçekleşti.    Panelde, Doç Dr. Sanem Berkün Engelliliği Açıklamaya  Çalışan Modeller Ekseninde Değişen Engelli Algısı hakkında bilgi verdi. Gönül Demirsu, Engelli İstihdam Politikaları ve Türkiye'deki mevzuat ve uygulamaları açıkladı. Ayşegül Çolak, Özel Gereksinimli Bireylerin Eğitim Süreçleri ve Karşılaşılan Güçlüklerle ilgili bilgi verdi. Panel soru ve cevap kısmından sonra, katılımcılara teşekkür belgelerinin takdimi ile sona erdi.