Kütüphane Kullanımı ve Araştırma Becerileri Oryantasyonu Eğitimi

Üniversitemiz Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından 1. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen "Kütüphane Kullanımı ve Araştırma Becerileri Oryantasyonu Eğitimi"  24 Eylül 2019 Salı ve 26 Eylül Perşembe tarihlerinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde gerçekleştirildi.

Fakültenin Ahmet Zengin Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Maliye, İşletme, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, İktisat ve Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü 1. Sınıf öğrencileri ile Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Kamil DEMİRHAN ve Personel Şefi Duygu KAVALA katıldı.

Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanlığı personeli Ayşegül TOK tarafından verilen eğitimde, öğrencilere, kütüphaneden nasıl yararlanmaları gerektiği, ödünç kitap alma, kitap tarama, metaryellerin nasıl kullanıldığı vb. konularda yararlı bilgiler verildi.

Oryantasyon eğitimi, sunumun ardından soru-cevap bölümüyle sona erdi.